"Darul naturii pentru omenire"

Iarba de grau verde

Iarba de grau verde este un produs natural, cu valoare terapeutica. Pulberea din iarba de grau verde Girme este produsa din seminte de grau organice, germinate, lasate sa creasca pana la o înaltime de aproximativ 15 cm cand frunza verde începe sa formeze o tija.

Denumire comuna: Iarba de grau verde
Denumire botanica: Triticum Aestivum

În climat tropical indian, iarba de grau creste rapid, în 7 zile, si este apoi recoltata, atunci cand elementele nutritive benefice sunt “stocate” la nivel maxim în firele verzi de iarba de grau. Sucul din iarba de grau verde contine mai mult de 92 de substante nutritive benefice, cum ar fi clorofila, aminoacizi, minerale, vitamine si enzime, care sunt benefice pentru sanatate.

Care este istoria graului verde?

Iarba de grau verde este renumita pentru valoarea sa terapeutica înca din antichitate. Este reprezentata în Naturopatie, arta antica a vindecarii, fiind mentionata ca “terapie naturista”. Nutrientii naturali din iarba de grau verde ajuta la îmbunatatirea sanatatii si a vindecarii. În timpurile moderne, iarba de grau verde disponibila sub forma de pulbere a facut beneficiile sale accesibile persoanelor din întreaga lume, care au nevoie de ea. Mai multe cercetari stiintifice au stabilit ca clorofila din sucul de iarba de grau verde consumat zi de zi ajuta la mentinerea sanatatii si la tratarea mai multor probleme de sanatate.

Cum s-a dezvoltat sub forma de pulbere iarba de grau verde?

Cresterea gradului de constientizare a beneficiilor iarbii de grau vrede si nevoia de a avea suc de iarba de grau verde proaspat, în mediul urban, a crescut si s-a a raspandit în întreaga lume. Multi dieteticieni si adepti ai dietei vegane au promovat tehnicile de crestere a ierbii de grau în 7 vase si apoi extragerea de suc.

Cu toate acestea, termenul de valabilitate scurt, asigurarea calitatii, lipsa de timp, spatiu, conditiile climatice etc. sunt unii dintre factorii care au promovat utilizarea ierbii de grau verde sub pulbere. Initial, o multime de oameni au avut rezerve cu privire la substantele nutritive benefice prezente în pulbere, dar tehnicile de fabricatie rafinate si feed-back-ul pozitiv de la utilizatorii finali au dovedit ca iarba de grau verde sub forma de pulbere poate fi o alternativa mai practica si mai comoda decat sucul de grau proaspat.

Are pulberea din iarba de grau verde gluten?
Iarba de grau verde Girme sub forma de pulbere nu contine gluten, glucoza, coloranti artificiali, arome sau conservanti.

Glutenul face parte dintr-o familie de proteine care sunt în cereale, cum ar fi secara, orz, grau etc. Pulberea din iarba de grîu verde Girme este “fara gluten”, întrucat acesta apare cand planta are o înaltime mai mare de 15 cm. Prin urmare, pulberea din iarba de grau verde Girme nu contine gluten.

Girmes Wheatgrass este o afacere de familie care are ca scop productia si exportul de pulbere din iarba de grau verde de calitate înca din anul 1998. Ei detin propria ferma unde produc pulberea din iarba de grau verde organic, cu certificare HACCP, situata la Akluj, la 300 km de Mumbai, India.

Pulberea din iarba grau verde Girme – Super sanatoasa, Super convenabila, Super economica

– Contine nutrienti mai multi decat sucul din iarba de grau verde proaspat!
– Natural! – produs din vlastari de iarba de grau verde proaspata, crescuta organic.
– Nu contine glucoza, coloranti artificiali, arome sintetice sau conservanti.
– Economic! – flaconul de 100 g costa mai putin decat rezervele pentru o luna de suc din iarba de grau verde proaspat.
– Comod! – îti poti prepara propriul suc din iarba de grau verde oriunde, oricand.
– Usor! – ideal pentru calatorii, pentru cei care lucreaza în ture, mamici, copii, persoane în varsta si oricine vrea maximum de beneficii si confort.
– Sigur! – pentru copii, batrani si infirmi, în timpul sarcinii, alaptarii si al conceperii copiilor etc.
– Calitate! – Certificat organic si HACCP – produs în conditii sterile sub control strict.

Back to Top